Salta al contingut


L’exposició

Caram!.. ha estat creada gràcies a la solidaritat de l’Estudi d’Art Jordi Aligué i Anna Bellvehí de Cardedeu i els seus alumnes adults a partir del coneixement sobre la fibromiàlgia i la síndrome de fatiga crònica, com afecten tant pel que fa a la simptomatologia com pel que fa a l’atenció sanitària i a les relacions personals i socials, facilitada per persones afectades. És, doncs, la visió de persones alienes a aquestes malalties.

Caram!… com diuen els diccionaris és una expressió que «denota estranyesa, admiració i enuig».

Caram! … Perquè admirem i agraïm la solidaritat, comprensió, sensibilitat, rigorositat i creativitat que han demostrat les persones que han participat en l’elaboració dels treballs i reconeixem que el resultat ens sorprèn, cada dia, com més ens el mirem.

Perquè volem que totes les persones afectades se sentin una mica més enteses. Perquè volem que la societat conegui que aquestes síndromes són molt més que dolor o cansament. Perquè no és que ens mirem massa el melic, ni siguin psicosomàtiques, sinó que són reals, d’origen orgànic, multisistèmiques i cròniques.

Caram! … És necessària per la incomprensió social, mèdica i judicial que patim i per l’escassa inversió de les administracions en investigació, malgrat l’elevada prevalença en la societat. Perquè fa 20 anys que consten com a malalties a l’OMS i encara se’n desconeix l’origen.

Caram!… no us pot deixar ni us deixarà indiferents.

Cliqueu aquí per veure’n una petita mostra

Per saber-ne més:

La col·laboració

L’entrevista amb Jordi Aligué

[issuu viewmode=presentation layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml showflipbtn=true documentid=110923085705-0bbc0b7acda14435a483a8b41ce6d048 docname=caram2011b username=Federacio loadinginfotext=Caram!%20Mollet showhtmllink=true tag=art width=420 height=442 unit=px]

 

Comparteix:
 • Facebook
 • RSS
 • Twitter
 • Live
 • Add to favorites
 • email
 • Google Bookmarks
 • PDF
 • Print

2 comentaris

Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.

 1. Pau Diaz diu

  Em sembla una idea fantàstica per donar a coneixer el patiment de les persones afectades per aquestes malaties.

 2. ff2cat diu

  Gràcies, Pau. Tant de bo molta gent s’hi interessi.Una mica d'HTML...

o, contesta a aquesta entrada via trackback.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor