Salta al contingut


EXPOSICIÓ CARAM! A STA. COLOMA DE GRAMENET

L’exposició CARAM! A STA. COLOMA DE GRAMENET.
La mostra itinerant dels 25 quadres de la mostra sobre la Fibromiàlgia i S.Fatiga Crònica CARAM! ha aterrat a la població de Sta. Coloma des del dia 25 de gener fins al 15 febrer i al Centre Cívic Riu, del Carrer Lluïs Companys,9 molt proper a l’Ajuntament de la Vila.
La sala és molt àmplia i molt ben preparada per fer exposicions, perquè era acabada de pintar i tenia molts focus, que il•luminaven molt encertadament cada un dels quadres exposats.
El dia de la inauguració, vam tenir el detall de tenir amb nosaltres la alcaldessa, Núria Parlón, la Regidora de Salut, la de la Dona i d’altres que ens van fer l’honor.
Van quedar molt impressionades per la qualitat de les obres exposades i encara més al saber que qui les havien realitzat eren alumnes d’un Estudi D’art (Jordi Aligué i la seva esposa Anna), creien que eren professionals qui les havien fet. Al ser un Centre Cívic i molt cèntric, van ser moltes les persones que van estar acompanyant-nos i gaudint del que veien.
Agraeixo a la Carmen Hueso, presidenta de l’Associació de Sta Coloma i Tresorera de la Federació, haver fet molt bé la seva feina i no tenir cap mena de problema a l’hora del muntatge i inauguració.
Aquesta exposició seguirà el seu camí, ja hi ha dues noves Associacions que tenen en preparació portar-la a la seva població. Endavant !!!!
Maite Vivancos

 

Posted in Actualitat, Caram!.

Tagged with , , .


Un comentari

Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.

  1. http://www.table-a-langer.info/ diu

    Howdy! Utilitza Twitter? M'agradaria seguir si això estaria bé. Definitivament estic gaudint del teu bloc i cercar
    Esperem noves versions.Una mica d'HTML...

o, contesta a aquesta entrada via trackback.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor