Salta al contingut


La hipersensibilitat a les ones que produeixen els telèfons mòbils es converteix en una nova causa d'incapacitat permanent.

Publicat a Noticiasmèdicas.es

Espanya, setembre de 2011.- Així ho ha dictaminat el jutjat social 24 de Madrid en declarar la incapacitació permanent d'una professora universitària que patia fatiga crònica i hipersensibilitat electromagnètica i ambiental. La sentència és única en aquest aspecte i crea precedent per a futures patologies relacionades amb la hipersensibilitat a aquestes ones. El veredicte es va dictar el passat 23 de maig i va concedir a la docent 100% de la seva base reguladora, que va ascendir a 1640,80 euros.

L'Equip de Valoració d'incapacitats de la Seguretat Social, (E.V.I) , va reconèixer en el diagnòstic clínic: síndrome de fatiga crònica, malaltia celíaca, fibromiàlgia i síndrome d'hipersensibilitat electromagnètica i ambiental, malgrat això va desestimar la incapacitació de la pacient.

El Jutjat del Social de Madrid torna a posar en dubte el criteri per a la concessió d'aquest grau per part de la direcció provincial de l'Institut Nacional, i reconeix els drets de la sol · licitant en afirmar que presenta enormes problemes per al desenvolupament de les seves tasques "amb adequat nivell de professionalitat i rendiment”.

El Grup Mèdic Jurídic vol fer-se ressò d'aquesta sentència pionera en la defensa d'aquells que tenen dret a una pensió d'incapacitat permanent, i es reafirma en el seu esperit de no donar cap cas per perdut, quan hi ha una base mèdica i jurídica suficient. El Grup Mèdic Jurídic és pioner en la defensa d'aquells que sol · liciten la incapacitat, Malaltia per accident, assessorant-los des d'un punt de vista tècnic, mèdic i jurídic des del 1978.

Posted in Actualitat.

Tagged with , , , , .


0 comentaris

Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.Una mica d'HTML...

o, contesta a aquesta entrada via trackback.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor