Salta al contingut


Caram!… a la Llagosta, amb lectura de textos basats en les imatges

L’exposició Caram!… 35 obres per la fibromiàlgia i la síndrome de fatiga crònica es podrà visitar al Centre Cultural de la Llagosta (pl. de l’alcalde Sisó Pons, 1) a partir del proper 12 d’abril. Aquest mateix dia a les 8 del vespre, en l’acte d’inauguració, hi participaran alumnes dels Cursos de Català per a Adults de la Llagosta que llegiran textos elaborats a l’aula i basats en algunes de les imatges de l’exposició, fruit de l’acord signat amb el CNL del Vallès Oriental. L’acte comptarà també amb la presència del senyor Alberto López, alcalde de la Llagosta; la senyora Mireia Egea, regidora d’Enssenyament i Salut Pública; la senyora Maite Vivancos, presidenta d’aquesta Federació i el senyor Josep Madorell, gerent del Consorci per a la Normalització Lingüística; i Jordi Aligué, de l’Estudi d’Art Jordi Aligué i Anna Bellvehí, artífex, juntament amb els seus alumnes, de l’exposició.

Caram!… es podrà visitar fins al 2 de maig, de dilluns a divendres de 18 a 20 h i els caps de setmana segons l’horari d’actuacions.

Posted in Actualitat, Caram!, Col·laboracions.

Tagged with , , , , , , , .


0 comentaris

Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.Una mica d'HTML...

o, contesta a aquesta entrada via trackback.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor