Salta al contingut


“SQM, la agresión invisible”, per TV2 en el programa El Escarabajo verde

Un grup de professionals de l’audiovisual busquen setmana rere setmana històries relacionades amb el medi ambient, l’ecologia i la naturalesa, que després transformen en un programa de televisió El Escarabajo verde

“És tant increïble que sembla ficció”

“A l’hora de preparar el programa sobre la síndrome de sensibilitat química múltiple (SQM), vam observar que mereixia un títol que semblés de ciència ficció. No per las màscares que han de fer servir les persones afectades, sinó perquè, la manera en què es produeix la malaltia, sembla irreal”, diuen en el bloc d’EL Escarabajo verde.

“Apareix sobtadament quan el cos ja no admet més tòxics. Els metges ignoren què és. Les afectades són tractades d’histèriques i fins i tot de boges. La Sanitat Pública no atén aquesta malaltia. Els tractaments privats són caríssims. La supervivència encara més: canviar de casa, de mobles, el menjar ecològic, les vitamines que es paguen trinco-trinco…” afegeixien.

El programa s’emetrà divendres, 23 de març a les 6 de la tarda i el diumenge, 25 de març a les 13,45h per TV2. També s’emetrà pel Canal 24 horas el dilluns, 26, a les 9 del vespre; el divendres, 30, a les 3 de la tarda; i el dissabte, 31, a les 18,30h.

 

Posted in Actualitat.

Tagged with , , .


3 comentaris

Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.

  1. south bronx diu

    Només volia apuntar un simple comentari per tal d'expressar gratitud per aquestes idees increïbles que està escrivint en aquest lloc. La meva recerca a Internet increïblement llarg, ha estat finalment recompensat amb el concepte raonable de parlar amb els meus visitants. Jo afirmaria que molts dels visitants ens són més aviat la sort de viure en una útil xarxa amb moltes persones meravelloses amb bones pistes. Em sento molt beneïda ha pogut observar les pàgines web i esperem tones dels moments més interessants de lectura aquí. Gràcies de nou per tot.

  2. south bronx diu

    La meva dona i jo vam estar molt emocionada de que Luis podria fer front al seu anàlisi a través de les recomanacions completes preciosos Va agafar a través de la seva pàgina web. No és en absolut simplista acaba d'possiblement estar regalant trucs que altres han estat tractant de vendre. I també entenem que et he d'agrair perquè d'aquesta. La majoria de les explicacions que vostè ha fet, la navegació simple blog, les relacions que puguin ajudar a promoure – és tot el destacable, i és deixar el nostre fill i nosaltres per cert que aquest tema és satisfactori, i que és realment greu. Moltes gràcies per totes les peces!

  3. ff2cat diu

    Vam crear aquest bloc per difondre totes aquelles informacions sobre les malalties de sensibilització central que creiem que poden ser útils a altres persones, però no estem segurs d’aquesta utilitat fins que rebem comentaris com el vostre. Tots anem en un mateix vaixell, encara que de vegades no ho sembli. Gràcies per les vostres paraules, perquè ens animen a seguir aquesta tasca.Una mica d'HTML...

o, contesta a aquesta entrada via trackback.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor