Salta al contingut


SÍNDROME DE FATIGA CRÒNICA Y RELACIÓ AMB LA SENSIBILITAT QUÍMICA MÚLTIPLE

Aquest és el títol de la xerrada que el Dr. Joaquim Fernández-Solà, internista, coordinador de la Unitat de la Síndrome de fatiga crònica de l’Hospital Clínic de Barcelona i professor titular de la Universitat de Barcelona pronunciarà a la Llagosta el proper dissabte dia 11 de febrer, a les 11h del matí al Centre Cultural (plaça de l’alcalde Sisó Pons, 1). La xerrada està organitzada per lassociació AFIMIOIC i l’Ajuntament de la Llagosta. No és la primera vegada que el doctor Fernández-Solà parla sobre aquesta malaltia i la relació amb la fibromiàlgia, la síndrome de fatiga crònica i la hipersensibilitat electromagnètica. Fa cosa d’un parell de setmanes va ser entrevistat per Radio Ecca (illes Canàries) sobre aquestes malalties. L’associació ASQUIFYDE ens ofereix algunes de les idees que sol transmetre el doctor Fernández-Solà en les seves xerrades com per exemple, que aquestes malalties estan augmentant a conseqüència de l’augment exponencial a productes químics i radiacions electromagnètiques, que la nostra societat no accepta bé la presència d’aquestes malalties i no s’estan reconeixent les limitacions que causen o que no hi ha interès per apostar per aquest camp; i un enllaç a l’entrevista sencera.

Posted in Actualitat, Esdeveniments, Xerrades.

Tagged with , , , , , , , .


0 comentaris

Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.Una mica d'HTML...

o, contesta a aquesta entrada via trackback.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor