Salta al contingut


Jordi Pujol a la inauguració de Caram!… a Cardedeu

Aquest divendres, 13 de gener vam presentar l’exposició Caram! … a Cardedeu. En aquesta ocasió vam poder comptar amb la presència de l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, que va explicar que eren malalties difícils de ser enteses i que coneixia la fibromiàlgia perquè una neboda de la seva dona en pateix. Jordi Aligué, professor d’art, va remarcar que en aquesta època de crisi econòmica, però també de valors, l’art hi pot tenir un paper important i que era “una excusa per poder ser aquí parlant de la malaltia ja que a través de l’art es pot explicar aquesta realitat”. L’acte va comptar també amb la presidenta d’aquesta Federació, Maite Vivancos, i l’alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila. així com de diversos regidors de l’Ajuntament i un nombrós públic cardedeuenc. A més dels 35 quadres, per a la inauguració vam poder projectar en una pantalla fotografies de la inauguració de Caram!… a Mollet i algunes frases amb la intenció que ajudessin a entendre millor l’exposició.

Posted in Actualitat, Caram!, Esdeveniments.

Tagged with , , , , , , , , .


0 comentaris

Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.Una mica d'HTML...

o, contesta a aquesta entrada via trackback.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor