Salta al contingut


Caram!… arriba a Cardedeu

Després d’estrenar-se a Mollet del Vallès, el novembre passat, Caram! 35 obres per la fibromiàlgia i la síndrome de fatiga crònica arriba a Cardedeu. L’exposició s’inaugurarà el proper divendres, 13 de gener, a les 8 del vespre, a la Biblioteca Marc de Vilalba (C. del Dr. Klein, 101). està previst que l’acte compti amb la presència del Molt Honorable Senyor Jordi Pujol. L’exposició compte amb 35 obres fetes pels alumnes de l’Estudi d’Art Jordi Aligué i Anna Bellvehí de Cardedeu i vol donar a conèixer a la població en general com viuen el dia a dia les persones afectades per aquestes síndromes. És també una exposició reivindicativa per demanar que les administracions inverteixin en investigació, per demanar la comprensió social, laboral i judicial, que les persones malaltes ens mereixem, i una atenció sanitària digna ja que aquestes malalties, d’origen orgànic, presenten moltes comorbiditats, són multisistèmiques i cròniques i impedeixen, en molts casos, poder portar una vida normal.

L’Oficina de Català de Cardedeu també hi ha volgut col·laborar i alumnes dels cursos de català per a adults, a partir de fotografies de les imatges de l’exposició, han elaborat textos que, juntament amb textos d’alumnes d’altres poblacions es recolliran, properament, en un llibre.

Posted in Actualitat.


0 comentaris

Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.Una mica d'HTML...

o, contesta a aquesta entrada via trackback.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor