Salta al contingut


Els alumnes dels cursos de català per a adults de Mollet coneixen la fibromiàlgia i la síndrome de fatiga crònica a través de l’exposició Caram!…

Publicat el 28 de novembre pel CNL del Vallès Oriental

La Federació d’Associacions de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica de Catalunya exposa Caram! 35 obres per la fibromiàlgia i la síndrome de fatiga crònica al Centre Cívic de Can Borrell i l’alumnat del Servei Local de Català de Mollet assisteix a l’exposició.

L’Estudi d’Art Jordi Aligué i Ana Bellvehí de Cardedeu i els seus alumnes han creat unes obres segons la visió que tenen d’aquestes malalties, de la gent que les pateix, del desconeixement dels que estan aliens a aquests símptomes.

El Servei de Català de Mollet, juntament amb les oficines de català de Cardedeu, la Llagosta i Parets del Vallès, han proposat a l’alumnat dels cursos de català de diferents nivells que elaborin un text a partir d’allò que els suggereixen les imatges de l’exposició. La intenció final de la FF2CAT és editar-ne un llibre.

Tots els grups dels cursos de català per a adults de Mollet han visitat l’exposició, l’han comentada i treballada a l’aula segons els nivells corresponents.

Ha estat una exposició interessant per presentar-nos aquestes malalties i fer-nos veure la impotència i desconeixement de tot el que les envolta.

Consorci per a la Normalització Lingüística – Consorci per a la Normalització Lingüística – CPNL.

Posted in Actualitat, Caram!, Col·laboracions.

Tagged with , , , , , , , , .


0 comentaris

Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.Una mica d'HTML...

o, contesta a aquesta entrada via trackback.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor