Salta al contingut


La Federació signa un acord de col·laboració amb el CNL del Vallès Oriental

La Federació ha signat un acord de col·laboració amb el Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental pel qual i a través d’AFIMOIC, associació federada de Mollet del Vallès, s’hadereix al Voluntariat per la llengua i fa participar a alumnes dels cursos de català en un projecte comú i solidari amb les persones afectades per aquestes malalties.

La col·laboració amb el CNL del Vallès Oriental consisteix a proposar a l’alumnat dels cursos de català per a adults de diversos nivells de Cardedeu, la Llagosta, Mollet i Parets que elaborin un text a partir d’allò que els suggereixin les imatges de l’exposició Caram! 35 obres per la fibromiàlgia i la síndrome de fatiga crònica, de les quals disposaran d’una reproducció. La Federació en farà una selecció per editar-ne un llibre, juntament amb algunes de les fotografies de l’exposició. Els beneficis obtinguts de la venda d’aquest llibre es destinaran a projectes d’investigació.

Representants de la Federació, durant el mes d’octubre, van presentar a cada uns dels grups el projecte, que va ser molt ben acollit tant per als professors com per als alumnes, la majoria dels quals coneixia ja aquestes malalties, bé perquè també eren afectats o tenien familiars afectats, bé per la feina que exercien o bé perquè n’havien sentit parlar.

Des d’aquí volem donar les gràcies tant als professors, a la direcció i a les persones responsables dels diversos serveis i oficines com als alumnes per la seva bona disponibilitat i solidaritat en contribuir en la investigació d’aquestes síndromes i, per tant, en la millora de la qualitat de vida de les persones afectades.

 

Posted in Actualitat, Caram!, Col·laboracions.

Tagged with , , , , , .


0 comentaris

Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.Una mica d'HTML...

o, contesta a aquesta entrada via trackback.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor