Salta al contingut


Panoràmica general de la situació oficial general de la SQM

El dia 6 de novembre, dins la fira de productes ecològics i consum responsable BIOCULTURA 2011 de Madrid, que es va celebrar entre els dies 3 i 6, María José Moya Villén, afectada de Sensibilitat Química Múltiple i autora del bloc MI ESTRELLA DE MAR, bloc pioner sobre la SQM, va fer una xerrada sobre la situació oficial d’aquesta malaltia a l’OMS, a Espanya i d’altres països i va exposar les causes per les quals creu que no es reconeix. Si voleu més informació podeu accedir al document de la xerrada que ella mateixa ha penjat.

 

Posted in Actualitat, Articles d'opinió, Esdeveniments.

Tagged with , , .


0 comentaris

Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.Una mica d'HTML...

o, contesta a aquesta entrada via trackback.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor