Salta al contingut


Leire Pajín presenta a associacions d'afectats per la fibromiàlgia un document que contribuirà a millorar l'abordatge terapèutic d'aquesta patologia

La ministra de Sanitat, Política Social i Igualtat, Leire Pajín, ha presentat avui divendres, 21 d'octubre, a associacions d'afectats per fibromiàlgia un document que, segons ha afirmat, “té per objectiu contribuir a un major coneixement de la malaltia per part dels professionals i a avançar en unes pautes comunes d'actuació amb una perspectiva integral” per tal de millorar la detecció precoç d'aquesta malaltia.

Aquesta malaltia, recollida com a tal per l'Organització Mundial de la Salut en 1992, és una síndrome crònica, d'etiologia desconeguda, evolució complexa i variable que provoca un dolor generalizat que, en ocasions, pot arribar a ser invalidant per a la persona que el pateix. A Espanya s'estima que la pateix el 2,4% de la població, amb predomini en dones.

Llegiu la notícia sencera a la pàg de La Moncloa.

Posted in Actualitat.

Tagged with , , .


0 comentaris

Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.Una mica d'HTML...

o, contesta a aquesta entrada via trackback.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor