Salta al contingut


II Jornada Internacional sobre SFC/EM a Sevilla

II Jornada Internacional sobre síndrome de fatiga crònica a SevillaEl dissabte, 22 d’octubre, l’associació ALTEA (Asociacion Estatal de Afectados por Fibromialgia, SFC, Síndrome Químico Múltiple de Huelva) amb la col·laboració de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sevilla i de Fibromialgicosunidos.com organitzen la II Jornada Internacional sobre Síndrome de Fatiga Crònica (Encefalomielitis miàlgica) amb un cartell prou interessant. Hi intervindran entre d’altres el doctor Kenny de Meirleir, professor de fisiologia ,patofisiologia i inmunologa de la Virje Universitet de Brusel·less amb la ponència titulada ¿Los nuevos criterios de Consenso Internacional sobre la Encefalomielitis Miálgica, publicados en la prestigiosa revista “Journal of Internal Medicine” del 2011 suponen la equiparación definitiva, de esta enfermedad con el Síndrome de Fatiga Crónica y el fín del modelo psicosocial del mismo?; o el doctor Joaquim Fernández-Solá, coordinador de la Unitat de la síndrome de fatiga crònica de l’Hospital Clínic de Barcelona, i professor titular de la Universitat de Barcelona, que dissertarà sobre la Situación actual y novedades recientes del SFC, (relaciones con la Fibromialgia y el Síndrome Químico Múltiple).

Podeu trobar tota la informació a Fibromialgicosunidos.com

Posted in Actualitat.

Tagged with , , , .


Un comentari

Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.

  1. south bronx diu

    M'alegro pels seus comentaris perquè vostè entengui el que és una excel · lent experiència de la meva princesa experimentar veure el teu bloc. Ella va descobrir un munt de problemes, amb la inclusió del que és posseir un cor excel · lent per ajudar els altres sense problemes saber amb precisió una sèrie de temes tortuosos. En realitat va superar els seus resultats esperats. Gràcies pel subministrament dels inavaluables, de confiança, consells educatius i únics, així com en el tema de Lizeth.Una mica d'HTML...

o, contesta a aquesta entrada via trackback.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor