Salta al contingut


Una jutge ordena l'ingrés d'una menor amb SFC i SQM en una UNITAT PSIQUIÀTRICA d'un hospital espanyol adduint RISC GREU d'EXCLUSIÓ SOCIAL per a la nena

El nostre crit desesperat per RECAPTAR FONS PER COSTEJAR LA DEFENSA (DESPESES D'ADVOCATS, ADVOCATS, ETC.)

ELS FETS

Aquest dissabte 5 d'agost, 2 policies de paisà es van presentar al domicili de V. R. de 46 anys, malalta de SFC, FM i SQM en grau III per portar la seva filla de 12 anys malalta de SFC i SQM, d'acord amb una ordre judicial, que ordenava la seva ingrés immediat a l'Hospital de la seva localitat, per determinar què li passava a la nena i si procedia el seu ingrés en una unitat psiquiàtrica.

ELS ANTECEDENTS

La mare, amb una afectació manifesta pel seu grau sever en les tres patologies, portava anys batallant amb els Serveis Socials de la seva comunitat autònoma. Havia estat denunciada per Educació per absentisme de la menor, encara Fiscalia donava la raó a la mare i obligava a disposar d'un mestre en el seu domicili.
Mare i filla empitjoraven quan acudien al psicòleg un cop per setmana obligades pels SS; més, l'ajuda domiciliària a la qual "tenien dret" no feia més que empitjorar la salut de les dues, ja que les treballadores familiars acudien al domicili amb forts olors a perfums i tabac.
Davant la queixa de la mare, Serveis Socials en lloc d'adequar-los les necessitats d'aquestes, decideixen retirar-los i actuar com hem relatat, davant, segons ens van comentar, un GREU PERILL D'AÏLLAMENT I EXCLUSIÓ SOCIAL DE LA MENOR PROVOCAT PER LA PROGENITOR.
ELS INFORMES MÈDICS.

De res ha servit estar diagnosticada per 3 dels especialistes de SFC d'Espanya (Dr Alegre, Fernández Solà i Quintana) d'acord amb la clínica ni tenir proves en les quals apareixen clarament alterats valors en els limfòcits, RNasa, reactivacions virals i altres paràmetres inmunoinfecciosos.

LA SITUACIÓ ACTUAL

Ahir, la jutge ordenava el ingrés indefinit de la nena en aquesta unitat de psiquiatria SENSE QUE LA MARE PUGUI ACCEDIR A LA MENOR, ja que la seva interacció, segons consta en l'acte, podria ser perniciosa per aquesta.
Ara, la nena es troba en mans de psiquiatres que intentaran demostrar un Trastorn Delirant Compartit o Síndrome de Müchhausen per poders en què l'adult indueix en l'infant símptomes reals o aparents d'una malaltia i és considerat com una forma de maltractament infantil.

COM POTS COL.LABORAR.

DAVANT AQUESTA DESESPERADA SITUACIÓ, DES ASSSEM, LLIGA SFC i ASQUIFYDE, portem treballant des del primer dia donant-li tot el suport a la mare ia la filla, a tots els nivells: legals, metges i logístics.

ÉS PER AIXÒ, QUE PER COBRIR LES DESPESES QUE JA HAN COMENÇAT A APARÈIXER (la mare percep una pensió de 400 € al mes) et demanem en nom d'ella i de la seva petita, que Ingressar la quantitat QUE ET SIGUI POSSIBLE i DONAR-LI AL MENYS LA OPCIÓ A UNA DEFENSA DIGNA.

El n º de compte per a ingressos des d'Espanya:
1465 0100 91 1700515969
El número de compte per Ingressos des d'Europa:
ES80 1465 0100 91 1700515969
El número de compte per a ingressos internacionals:
INGDESMMXXX 1465 0100 91 1700515969

Per ara no podem demanar-vos que col · laboreu d'altres maneres (queixes, mobilitzacions etc) ja que no volem interferir ni / o perjudicar la menor.

Llegeix la notícia sencera a: ASQUIFYDE

Posted in Actualitat.

Tagged with , , , , .


0 comentaris

Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.Una mica d'HTML...

o, contesta a aquesta entrada via trackback.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor