Salta al contingut


Col·laboració de l’Estudi d’Art Jordi Aligué i Anna Bellvehí

targeta petitaL’Estudi d’Art Jordi Aligué i Anna Bellvehí, de Cardedeu, en solidaritat amb les persones afectades per aquestes malalties i els seus familiars, està elaborant diversos treballs artístics sobre la fibromiàlgia i la síndrome de fatiga crònica, amb l’objectiu d’acostar-les tant a l’art com a la mateixa societat i a favor de la recerca científica. Mitjançant el coneixement sobre aquestes malalties, com afecten tant pel que fa a la simptomatologia com pel que fa a l’atenció sanitària i a les relacions personals i socials, facilitada per persones afectades, els alumnes adults de l’Estudi d’Art elaboren un treball creatiu basat en les emocions transmeses i utilitzant diferents llenguatges artístics. Aquests treballs acabaran formant part d’una exposició que s’estrenarà aquesta propera tardor a Mollet del Vallès.

Posted in Actualitat, Caram!, Col·laboracions.

Tagged with , , .


0 comentaris

Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.Una mica d'HTML...

o, contesta a aquesta entrada via trackback.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor