Missió i Objectius

La Taula de Referents Europa de Girona (TREJGi) està formada per un/una professional de joventut referent de cada comarca de la demarcació de Girona i està coordinada per un/a tècnic/a de la Coordinació Territorial de la Direcció General de Joventut.

Missió

Crear un espai de referència per a professionals amb l’objectiu d’impulsar iniciatives de mobilitat internacional i projectes europeus al territori, que ofereixin als i les joves de la demarcació noves oportunitats formatives, laborals i de desenvolupament personal.

Objectius

  • Empoderar a la Xarxa de Professionals de Joventut dels ens locals de les comarques gironines i a les Associacions juvenils o de serveis a la joventut per a liderar projectes europeus.
  • Impulsar la millora dels serveis d’Informació i Orientació juvenil en temes de  mobilitat internacional
  • Fomentar la connexió i cooperació entre entitats (de l’administració o del món associatiu) per tal de fomentar l’intercanvi de competències i experiències relacionades amb la mobilitat internacional.
  • Liderar projectes de mobilitat per a joves, associacions i/o professionals de joventut de manera conjunta i facilitar la creació de xarxes de treball.

    Forma part de:
    És un projecte de:
    xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor