lloguer sales

Si teniu algun acte cultural a fer, tenim la sala que us fa falta, en les millors condicions.

SALA GRAN: Capacitat de la sala per a 520 persones (370 a la platea i 150 a l’amfiteatre). Escenari amb 8.60 m. de boca i 5.50m. de fondària, 30.000 W. de llum. Cambra negra. Pantalla per a fer cinema, projector de vídeo i màquina per a projectar pel·lícules de 35 mm.

SALA CORRIOLES: Sala polivalent per a fer-hi conferències, reunions, teatre i concerts en petit format, tallers de dansa, etc. amb una capacitat per 150 persones assegudes. Terra de parquet, en una de les parets hi ha un mirall de 1.80m d’alt per 10m de llarg. Escenari de 9m de boca i 6m de fondària que augmenta amb 2m de prosceni. Destaca la coberta amb unes imponents encavallades de fusta i un cimbori anteriors a l’any 1900.

SALA CELLER: Sala per a fer-hi reunions, amb capacitat per a unes 40 persones. Disposa de vàries taules i cadires. També té practicable una llar de foc.

Omple aquest formulari i envia’l


Be Sociable, Share!


Deixa un comentari

Pots fer servir aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor