Festival de final de curs de l’ETC

30 06 2011

Aquest curs, l’Escola de Teatre del Centre Moral ETC ha participat en un engrescador intercanvi amb l’Escola de Teatre dels Catòlics d’Olot. El divendres 27 de maig, el grup dels mitjans de l’Escola de Teatre dels Catòlics ens va visitar i van representar l’obra Punt Mig, juntament amb els dos grups més grans de l’ETC que van representar El valor d’un crim i Indiana en busca…

L’objectiu de l’intercanvi és que els joves de l’entitat coneguin altres grups i altres maneres de fer teatre, com també fomentar l’interès i el respecte vers aquestes diferències i visquin l’experiència enriquidora d’actuar davant d’un públic que no és l’habitual.

http://picasaweb.google.com/centremoral/NouFestivalETC

Be Sociable, Share!

Accions

InformacióDeixa un comentari

Pots fer servir aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor