RSS

Diumenge 5 de juny: podeu recollir el talonari i portar la documentació

Benvolgudes famílies,

Estem molt contents que malgrat que no hem fet esplai de dissabtes enguany i hem modificat les dates de les colònies, seguiu venint de colònies amb nosaltres.

 

Us recordem que Fundesplai posa en marxa una campanya d’autofinançament que consisteix en facilitar que les famílies i, en definitiva, tots els infants i joves puguin arribar a finançar-se el 100% del cost total de les colònies mitjançant la venda de números d’una RIFA que podreu vendre fins l’9 de setembre. Posem a la disposició de cada infant un talonari de 40 números amb el que podreu aconseguir 80€ per finançar les colònies. Si un cop venut el primer talonari en necessiteu més, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Aquest talonari el podeu passar a buscar el diumenge 5 de juny de 12 a 1 per l’esplai. Més endavant us informem d’altres horaris que posarem a la vostra disposició per recollir el talonari i portar la documentació.

 

Aprofitem per fer-vos arribar la documentació que necessitarem que ens feu arribar quan vingueu a buscar el talonari.

DOCUMENTS QUE CAL PORTAR:

  • Fitxa de l’intant o jove amb les 3 autoritzacions signades (arxiu adjunt)
  • 2 fotografies mida carnet
  • Fotocòpia de la Targeta Sanitària de l’infant/jove (només pels nouvinguts/des) . El dia de la sortida caldrà dur l’original.
  • Fotocòpia DNI de la persona que signa l’autorització (només pels nouvinguts/des o en cas que s’hagi caducat).
  • Fotocòpia del carnet de vacunes (només pels nouvinguts/des o si n’hi ha de noves)


Aprofitem per informar-vos que han quedat places lliures. Si coneixeu algú que podría estar interessat en venir que es posi en contacte amb nosaltres.

 

Moltes gràcies per la vostra confiança.

 

Esplai Ca l’Oliverar.

 

 

Be Sociable, Share!

El teu comentari


Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor