RSS

27 de febrer: VIII Trobada Baix Gaià

Benvingudes famílies,
El pròxim dissabte 27 de febrer celebrarem els 20 anys de la Federació Catalana de l’Esplai junt amb el nostres amics i amigues de l’esplai Campiquipigui (La Riera de Gaià), coincidint amb la VIII Trobada Baix Gaià.

 

No serem els únics que celebrarem aquesta efemèride. La Federació Catalana de l’Esplai s’ha proposat fer 20 cim pels 20 anys: #‎20anys20cims‬. Els esplais Ca l’Oliverar i Campiquipugui pujarem la mola de Bonastre.

 

Volem que sigui una jornada molt participativa, per això us animem a venir amb famílies. No disposarem de servei d’autocar, pel que heu de venir amb transport privat. Si teniu alguna dificultat, podem mirar de trobar cotxes on encabir-vos.També cal recordar que tot aquell infant que vagi sense la seva família necessitarà portar l’autorització signada.

 

És una activitat gratuïta per totes les edats. Ens trobarem a 2/4 de 10 a Bonastre i caminarem fins al migdia, més endavant us confirmarem si hi haurà dinar de germanor.

 

Cal confirmar l’assistència via mail a eco_roda@yahoo.es o al telèfon 688 918 675. Agrairem que ens confirmeu l’assistència abans del dimecres 24 de febrer.

 

Esperem la vostra resposta i que pugueu participar de l’activitat.

 

Atentament,

 

Equip educatiu de l’esplai Ca l’Oliverar

 

Be Sociable, Share!

El teu comentari


Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor