RSS

Dia dels Drets de l’Infant: aquest dissabte reivindiquem jugant

Benvolgudes famílies,

El 20 de novembre se celebra el Dia dels Drets de l’Infant i les entitats que formem part de la Federació Catalana de l’Esplai (Fundesplai) volem aprofitar aquesta efemèride per reforçar la tasca a favor dels drets de l’infant que desenvolupem des dels centres d’esplai, especialment el dret al lleure i al joc.

 

Per aquesta raó estem organitzant una acció reivindicativa pel dissabte 21 de novembre al matí, una activitat col•lectiva i simultània arreu del territori català a favor dels drets dels infants i que consistirà en la ocupació de la via pública per a realitzar jocs amb els infants i joves de Roda de Berà.

 

L’acte tindrà lloc a la plaça de la Sardana a les 10.30. Us adjuntem el cartell per més informació.

Cartell DUDI 2015

Aprofitem l’avinentesa per demanar la teva ajuda per difondre-ho.

 

Us hi esperem!

 

 

Esplai Ca l’Oliverar

 

 

Be Sociable, Share!

El teu comentari


Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor