RSS

Novetats pel curs 2015/16 de l’espai Ca l’Oliverar

Benvolgudes famílies,
Ens adrecem a vosaltres per informar-vos que, per compromisos acadèmics i laborals per part de l’equip educatiu, hem hagut de reestructurar el calendari d’aquest curs 2015/16. Donat que el nostre desig és no perdre l’oportunitat de continuar amb la tasca desenvolupada durant els darrers 16 anys, hem optat per reduir el número d’activitats, però sense perdre els principals objectius que ens defineixen com a esplai.

 

Així doncs, els canvis i novetats d’aquest curs són:

#1
Canviem la freqüència d’activitat del grup de joves (nascuts entre el 1998 i el 2003). Farem activitat un cop al mes, començant a principis de novembre (us adjuntem el calendari del 1r trimestre). Per poder venir us heu d’inscriure al mail eco_roda@yahoo.es, indicant el nom del jove, entre el 17 i el 24 d’octubre (places limitades). La quota d’inscripció és de 10€ al trimestre.

#2
No hi haurà activitat setmanal de dissabtes amb petits i mitjans (nascuts entre el 2004 i el 2009). De totes maneres, no volem perdre el contacte amb vosaltres i farem una o dues activitats al trimestre. Us adjuntem el calendari del 1r trimestre.

#3
Com que el què més ens agrada és marxar de colònies, aquest curs seguirem fent colònies d’estiu, però canviant de dates. Enlloc de fer-les a finals de juny les farem del 3 al 8 de setembre del 2016.

#4
També farem formació de pre-monitors/es durant el segon trimestre amb el grup Joves 2 (nascudes el 1998 i el 1999).

 

Sentim no poder fer activitats amb la mateixa constància d’altres anys i esperem que aquesta situació sigui temporal.

Moltes gràcies a tots i totes i esperem veure-us ben aviat.

 

Equip educatiu de l’esplai Ca l’Oliverar

20150921 ECO Roda calendari 1r trim 1516

Be Sociable, Share!

El teu comentari


Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor