RSS

Diumenge 10 de maig: Festa Esplai al Parc Nou del Prat de Llobregat

Benvolgudes famílies,

Us informem que la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai) organitza el pròxim diumenge 10 de maig la Festa Esplai a El Prat de Llobregat.

 

Festa Esplai és una festa molt important per Fundesplai, ja que dóna el tret de sortida a la campanya d’estiu (colònies, campaments, beques…) i dóna visibilitat de tota la feina que fem des dels esplais, buscant el reconeixement de la nostra tasca.

 

A Festa Esplai hi trobarem activitats i tallers per totes les edats (sí, per les famílies també!) durant tot el matí, i a la tarda participarem de la cercavila i l’espectacle infantil.

 

Com a membres de Fundesplai, l’esplai Ca l’Oliverar i totes les famílies de l’esplai estem convidats a participar-hi. La sortida és gratuita i anirem amb autocar des de Roda de Berà.

 

Per tal de saber si hi participarem com a esplai, ens hauríeu de dir si vindreu i quants vindreu. La data límit per confirmar la vostra assistència és el pròxims diumenge 26 d’abril. Recordeu que és una activitat en famílies i es poden apuntar familiars no directes o amics propers.

 

Esperem que la participació sigui alta.

 

Estem a la vostra disposició per qualsevol dubte o consulta.

 

festaesplai2015

 

Be Sociable, Share!

El teu comentari


Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor