RSS

Assemblea General de socis i sòcies de l’Associació Cultural Les Monges

Benvolguts socis i sòcies,
Us recordem que aquest diumenge 30 de novembre a les 12 del migdia a Cal Galindo (al costat de Ca l’Oliverar) hi ha l’assemblea general de socis.

 

L’assemblea és l’òrgan suprem de l’associació que, integrada per tots els associats, adopta els acords i fixa les línies generals que ha de seguir l’associació. Aquesta, com a òrgan sobirà, pot deliberar sobre qualsevol assumpte d’interès per a l’associació, adoptar acords en l’àmbit de la seva competència i controlar l’activitat de l’òrgan de govern. En definitiva, els socis i les sòcies són qui prenen les decisions en el marc de l’assemblea. Per això, és molt important la participació de tots els socis i totes les sòcies a l’assemblea general de diumenge.

 

Us hi esperem!

 

 

 

Les Monges Associació Cultural

 


Be Sociable, Share!

El teu comentari


Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor