RSS

Trobada Jove 2014

Benvingudes famílies i joves,

 

El cap de setmana del 15 i 16 de març anirem amb Joves 1 (del 1999 al 2001) i joves 3 (1996 i 1997) a Vilanova de Sau per tal de participar a la Trobada Jove que organitza la Federació Catalana de l’Esplai. La sortida costarà 30€ i marxarem dissabte a un quart de 8 del matí de Sant Vicenç i tornarem diumenge, també a Sant Vicenç, aproximadament a les 7 de la tarda. Més endavant us passarem l’horari concret de la sortida.

 

Cal que confirmeu abans del 3 de març al 645 45 91 46 (Anna). Per aquesta sortida necessitarem que firmeu una autorització específica que us adjuntem. L’últim dia per pagar i portar les autoritzacions és el 8 de març.

 

Per qualsevol dubte o consulta truqueu a l’Anna.


 

Què és la Trobada Jove?

La Trobada Jove és una sortida de dos dies, que s’organitza entre diferents entitats que conformen la Federació Catalana de l’Esplai i que té lloc al complex de Vilanova de Sau.

La Trobada Jove té un rerefons històric que conforma la consolidació del sentiment identitàri dels i les joves dins el projecte Movijove (comissió jove de la Federació Catalana de l’Esplai), fomentant així el coneixement d’altres iniciatives, col·lectius i associacions diverses.

Un dels aspectes que s’impulsa durant la sortida i la seva preparació és el coneixement de la proposta educativa de cada any i els valors que d’ella se’n deriven. D’aquesta manera, aquests valors i finalitats s’inclouen en les activitats i els objectius de l’esdeveniment de cada any. Durant els últims anys s’ha creat un centre d’interès vinculat a la proposta educativa, el qual s’utilitza com a eix d’animació.

Tanmateix, la Trobada Jove pretén crear un espai “per i de” els i les joves, on es reforcin les finalitats educatives i socials que les entitats participants treballen en les seves activitats, afavorint així l’aprenentatge, l’autogestió i l’organització dels joves.

 

Equip de monitores del Grup de Joves

 

Be Sociable, Share!

El teu comentari


Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor