RSS

L’esplai participa a la Jornada de la Federació

Avui dissabte 23 de febrer i demà 24, les monitores, els pre-monitors i les pre-monitores participarem de la 16a Jornada de la Federació Catalana de l’Esplai, que tindrà lloc a El Prat de Llobregat.

 

En el marc de la Jornada de la FCE tindrem l’oportunitat de fer intercanvi d’experiències amb altres esplais, visitar l’exposició de material pedagògic i participar de les comissions de petits, mitjans i joves, entre altres coses.

 

Diumenge al matí, les responsables de l’esplai assistiran a l’Assamblea Ordinària de la Federació, mentre la resta de l’equip educatiu participarà dela Diada de Tècniques, on podran formar-se en recursos pedagògics i tècnics concrets que enriquiran la seva tasca amb infants i joves durant el curs. Entre els tallers previstos, es troben “Teixint”, “Cuina”, “Land art: taller amb elements naturals” o “Curses d’orientació”.

 

Per més informació, cliqueu aquí. Us anirem informant des del Facebook de l’esplai.

 

 

Be Sociable, Share!

El teu comentari


Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor