RSS

Preparant el curs 2012-13

Encetat el mes de setembre ja comencem a treballar en el nou curs 2012-13.


Per aquest motiu, avui dissabte 15 de setembre les monitores de l’esplai ens desplaçarem a El Prat de Llobregat per assistir al Movidic on la Federació Catalana de l’Esplai ens donarà a conèixer la proposta educativa que treballarem enguany anomenada “Teixint“. Aquesta proposta pretén que infants i joves es comprometin amb la seva comunitat a través d’accions adaptades a les seves edats, i arribar a ser ciutadans compromesos.


En breu, rebreu informació sobre la posada en marxa de l’esplai: reunió informativa, inscripcions, calendari…

 


 Encetat el mes de setembre ja comencem a treballar en el nou curs 2012-13. 

Per aquest motiu, avui dissabte 15 de setembre les monitores de l’esplai ens desplaçarem a El Prat de Llobregat per assistir al Movidic on la Federació Catalana de l’Esplai ens donarà a conèixer la proposta educativa que treballarem enguany anomenada “Teixint”. Aquesta proposta pretén que infants i joves es comprometin amb la seva comunitat a través d’accions adaptades a les seves edats, i arribar a ser ciutadans compromesos.

En breu, rebreu informació sobre la posada en marxa de l’esplai: reunió informativa, inscripcions, calendari…

Be Sociable, Share!

2 Comments Add Yours ↓

 1. eco roda #
  1

  La jornada del Movidic va ser profitosa i l’equip educatiu ja hi treballa. Podeu consultar la proposta educativa “Teixint” als següents enllaços. Fixeu-vos-hi bé, una de les experiències és un projectes dut a terme pels nostres joves fa 3 anys, “Rodem per Roda”. Qui el trobi té premi!

  http://www.esplai.org/ca/propostes-educatives/teixint

  http://teixint.wordpress.com/

 2. eco roda #
  2

  Ja heu trobat la nostra experiència a la web de la proposta educativa? Els de la Federació Catalana de l’Esplai sí!

  http://teixint.wordpress.com/2012/09/27/experiencia-005rodem-per-roda-esplai-ca-loliverar/El teu comentari


Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor