RSS

L’esplai de Ca l’Oliverar ja té facebook!

Fa 2 anys vam crear aquest bloc per millorar la comunicació entre l’equip educatiu i les famílies. Aquest espai internauta ens ha permès tenir un taulell d’anuncis virtual amb totes les circulars que hem anat repartint i enviant, tenir el calendari a mà i actualitzat en tot moment i penjar notícies d’algunes activitats (encara que no tantes com voldríem).

 

Però ha arribat el moment de fer un pas més. Buscar una plataforma on poder arribar a més gent, tant a les famílies de l’esplai com a la gent del poble o de la comarca i amistats, on tothom pugui estar al dia de les activitats que fem i de com gaudim fent-les. Per això hem cregut convenient fer-nos un lloc a les xarxes socials i obrir un perfil de l’esplai al Facebook.

 

Esperem que amb aquesta nova eina puguem arribar millor tant a les famílies com a les persones i entitats externes a l’esplai i aconseguir més feedback entre vosaltres i nosaltres.

 

Encara no ens tens al teu facebook? Busca’ns clicant aquí!

Be Sociable, Share!

El teu comentari


Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor