RSS

Canvis de funcionament de l’Esplai Ca l’Oliverar per aquest curs 2011-2012

Benvolgudes famílies,

 

Ens adrecem a vosaltres per a donar-vos a conèixer els canvis de funcionament de l’Esplai Ca l’Oliverar per aquest curs 2011-2012.

 

Com a molts de vosaltres ja us vam informar a la reunió del passat 2 de setembre, aquest curs que ara encetem, l’esplai es planteja deixar de fer les seves activitats de dissabte, i poder realitzar activitats puntuals i esporàdiques per poder mantenir la vinculació amb els infants i les seves famílies.

 

Aquest curs, donada la poca freqüència d’activitat, no ens plantegem obrir places, però en el cas que ho féssim, seria per a infants nascuts abans del 2005.

 

Aquests canvis són deguts a què la disponibilitat de l’equip no permet la realització d’activitat setmanal, però sí que agafem el compromís d’organitzar activitats puntuals per poder mantenir viu el projecte de l’esplai.

 

Tot i la poca freqüència d’activitat, necessitem que ens feu arribar la següent documentació:

Fitxa d’inscripció i l’autorització
DNI de la persona que signa l’autorització
Fotocòpia de la Targeta sanitària de l’infant o jove
Carnet de vacunes
Fotografia mida carnet

 

La quota prevista per aquest curs és una quota de soci de 12 € (per aquelles famílies que no són sòcies de l’entitat), i una quota anual de 25 €.

(Us hem fet arribar per mail la butlleta per fer alta de soci de Les Monges Associació Cultural, qui no hagi fet la domiciliació bancària el curs passat que es posi en contacte amb nosaltres).

 

També us informem de les properes activitats:

  • 1 i 2 d’octubre: acampada amb el grup de joves. Enguany el grup de joves estarà format pels nascuts entre el 1996 i 2000. Aprofitarem el cap de setmana per definir el calendari del grup, ja que amb aquest ens trobarem amb més freqüència. Aviat us passarem la circular amb tota la informació.
  • 5 i 6 de novembre: sortida de cap de setmana amb tots els grups.
    6 de novembre: diada de famílies
    . Més endavant us passarem la circular amb tota la informació.
  • 17 de desembre (matí): taller de joguines.

 

Des de l’equip educatiu de l’entitat volem agrair la confiança i el suport rebut durant tot aquest temps, i esperem seguir compartint amb infants i famílies espais de trobada i convivència.

 

Per a qualsevol informació, us podeu adreçar al e-mail: eco_roda@yahoo.es
Esplai de Ca l’Oliverar


Be Sociable, Share!

El teu comentari


Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor