RSS

Activitat especial pel dissabte 29 de gener


Benvolgudes famílies!

Aquest dissabte farem esplai en horari especial. El grup de petits i mitjans (nascuts entre 2002 i 2005) farem esplai al matí i ens trobarem a l’esplai d’11 a 1. El grup de grans (nascuts entre el 1999 i 2001) i el grup de joves ens trobarem en horari habitual(de 2 quarts de 5 a 2 quarts de 7).


Amb el grup que participa del projecte APS amb el Banc de Sang anirem a penjar cartells i flyers pel poble per fer difusió de la pròxima donació que tindrà lloc el 5 de febrer al matí al Casino. NOTA: Si algun dels participants pot anar al matí fora bo que repartís les cartes que vam escriure per les famílies i la gent del poble.


A més a més, amb els joves participarem de la Reunió de Representants, prèvia a la Trobada Jove, que tindrà lloc aquest dissabte 29 de Gener del 2011 a Barcelona de 11 a 13h a Barcelona. Per tal de fomentar la participació dels joves en el projecte de la Trobada Jove, es formen diferents grups. Aquests grups seran els òrgans que decidiran una sèrie d’aspectes que detallarem a la Reunió de Representants a partir d’explicar-los la proposta global de la Trobada Jove elaborada per la Comissió de Monitors i Monitores de Movijove. A més aprofitarem per recollir propostes d’activitats dels propis joves per a la Nit Jove.


Quedarem dissabte al matí a les 8.20 a l’estació de Roda Mar (abaixador del poble) per agafar el tren de les 8.33. Per tornar, també tornarem amb el tren de Roda (arriba a les 15.05). Cal que porteu esmorzar, dinar i aigua. Com que a la tarda hem d’anar a penjar els cartells i repartir flyers de la donació de sang, dinarem tots junts a l’esplai i ens quedarem a la tarda en horari habitual.


Gràcies.

Be Sociable, Share!

El teu comentari


Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor