RSS

El primer dia


Dissabte passat vam engegar el nou curs de l’esplai de Ca l’Oliverar amb tots els grups. Infants i famílies van arribar a Ca l’Oliverar amb moltes ganes d’esplai després de les vacances.


Un mirall al corAmb el grup de petits vam treballar el conte Un mirall al cor i així vam poder conèixer la Fada Menta, que ens vindrà a visitar durant el curs.


El grup de mitjans també rebrem la visita de la Fada Menta enguany i per això vam pintar, retallar i envernissar un mural de la Fada. Quin mural més xulo que ens ha quedat!!!

diari irriparraEls infants del grup de grans vam conèixer els dos personatges que ens visitaran enguany: en Paco i la Janna. Ells treballen a la redacció del Diari Irriparra: el Paco, periodista i amant de la poesia, que té una discapacitat visual, i la Janna, una fotògrafa intrèpida i molt viatgera, viurem un munt d’aventures. Amb ells haurem de resoldre un misteri, l’enigma de Maat, i ens ajudaran a publicar el nostre propi Diari Irripara on explicarem les coses que hem fet i altres notícies.


El grup de joves vam voler començar d’una manera diferent. Vam marxar d’acampada a Gelida. Allí vam poder conèixer el poble de Gelida, proposar i escollir els projectes i les activitats que farem durant el curs, gaudí de la natura i dels companys… i, sobretot, passar-nos-ho d’allò més bé!!!


L’equip educatiu de l’esplai estem molt contents i contentes d’aquest inici i estem convençuts que aquest any serà un gran any per a tots i totes!!!

Be Sociable, Share!

El teu comentari


Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor