RSS

Ja hem tornat de colònies!


L’Esplai de Ca l’Oliverar i l’esplai CampiQuiPugui hem estat de colònies a La Rectoria de La Selva (Solsonès) del 26 al 30 de juny. Aquestes colònies han servit per fer el tancament de curs d’ambdós esplais i gaudir d’uns dies entre natura i amics. A partir de la llegenda de les 4 barres de Guifré el Pilós , els infants i joves s’ho han passat d’allò més bé jugant, fent nous amics, aprenent, fent excursions, divertint-nos…

La Rectoria de la Selva


Durant aquest 5 dies els infants han pogut fer diversos tallers i activitats, com taller de samarretes, jocs diversos, gimcanes… i gaudí de la piscina de la casa. Els grups de petits, mitjans i grans van realitzar una excursió fins a Vilacirera, tot i que per causes meteorològiques va ser més curta de lo prevista.


El grup de joves van viure unes colònies diferents a les que aquest grup està acostumat. Els i les joves vam fer una excursió de dia i mig fins al pla de Busa on havíem de fer bivac. Com que va ploure per la tarda, vam haver de demanar aixopluc en una masia i vam dormir al seu paller. Malgrat la pluja, vam poder fer jocs durant tota la tarda i a la nit vam fer un concurs, vam aprendre a llegir un mapa astronòmic i vam anar a escoltar ocells. També vam poder fer tota l’excursió prevista.


L’última nit vam rebre la visita del rei Carles el calb i la reina. Tots els infants i joves van preparar un espectacle pels reis i al final de la vetllada els reis van nombrar cavaller de la seva cort a tots i cadascú dels infants, joves, monitors i monitores amb uns noms molt divertits.


Aviat penjarem fotos de les colònies al blog.

Be Sociable, Share!

1 Comments Add Yours ↓

  1. aNNa briCHS #
    1

    L’any que ve amb els joves podríem anar de ruta o fer un camp de treball. Què us sembla?



El teu comentari






Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor