Vine a celebrar amb nosaltres el Dia Mundial del Peix Viatger

El proper dissabte 23 de maig de 2015 l’Estació Biològica del Pallars Jussà, la Societat de Pescadors de Tremp i el Cos d’Agents Rurals del Pallars Jussà, ens sumarem als actes de celebració del Dia Mundial del Peix Viatger que organitzen a diferents indrets de Catalunya la Fundació Catalunya-la Pedrera i el Dentre d’Estudis dels Rius Mediterranis del Museu Industrial del Ter.

Aprofitarem un dels censos de peixos que fem al riu Noguera Pallaresa a l’alçada de Tremp, per donar a conèixer la problemàtica d’aquests animals en els seus desplaçaments al llarg dels rius. Si us acosteu al riu entre 11 i 13 h podreu veure de ben a prop nombroses espècies de peixos, algunes d’elles molt curioses i amenaçades com la rabosa o el llop de riu. Es tracta d’una activitat ideal per a fer en família, en un lloc pla i de fàcil accés, a tocar de la ciutat de Tremp. Us hi esperem !!!

Dia Mundial del Peix Viatger

Comparteix-ho a
  • Facebook
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Comunicació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.