Celebrem el Dia mundial del peix viatger a Senterada

El dissabte 24 de maig vam celebrar el Dia mundial del peix viatger (World Fish Migration Day) a Senterada, juntament amb els companys de la Federació Catalana Esportiva i Càsting. Ha estat un dels 200 actes reinvindicatius que s’han fet a tot el món per reclamar la conectivitat dels rius per permetre el moviment dels peixos al llarg dels espais fluvials. En aquest cas, es demana la construcció d’una escala de peixos a la presa de Senterada, ja que és una barrera infranquejable pels peixos que volen remuntar el riu a fresar.

Dia Mundial dels Peixos Viatgers a SenteradaDia Mundial del Peix Viatger a Senterada

Comparteix-ho a
  • Facebook
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Acte reivindicatiu, Rius. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.