L’anuari ornitològic del Pallars Jussà 2010-2011

Anuari d'ocells del PAllars Jussà 2010-2011   Anuari ornitològic del Pallars Jussà 2010-2011

L’Anuari ornitològic del Pallars Jussà 2010-2011 no és un simple un recull de les citacions més detacables dels ocells observats en aquesta comarca pirinenca, és la primera de les publicacions divulgatives que estem elaborant des de l’Estació Biològica del Pallars Jussà per donar a conèixer el medi natural d’una de les comarques més desconegudes de Catalunya.

L’anuari inclou una selecció de les cites d’ocells més rellevants fetes en el període 2010-2011, ja sigui pel seu interès fenològic, numèric o per la raresa de les espècies observades en el context del Pallars Jussà. També inclou un article de Victor Sanz sobre on observar ocells a l’embassament de Sant Antoni, un article de Pere Josa sobre els resultats de les campanyes d’anellament dels prats d’Aguiró (Vall Fosca) en el període 2010-2012, i un llistat dels ocells del Pallars Jussà.

Aquesta publicació ha estat possible gràcies a la col·laboració del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i l’Obra Social “la Caixa”.

Actualment estem treballant en un llibre sobre els ocells del Pallars Jussà, com a culminació d’un projecte de prospecció i seguiment de la biodiversitat a la comarca que hem dut a terme en el període 2010-2013.

Us el podeu descarregar en pdf a l’apartat de documents/publicacions EBPJ d’aquest blog

Anuari ornitològic del Pallars Jussà 2010-2011Anuari ornitològic del Pallars Jussà 2010-2011

Comparteix-ho a
  • Facebook
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Comunicació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.