El projecte de reintroducció del voltor negre als Pirineus

Durant l’any 2013 des de l’Estació Biològica del Pallars Jussà hem participat en el projecte de reintroducció del voltgor negre als Pirineus, amb la col·laboració de la Fundación Biodiversidad, del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente.

Les actuacions dutes a terme durant l’any 2013 han consistit en el seguiment de camp de la colònia de voltor negre de la serra de Boumort per part de Trenca, l’alliberament de 8 exemplars prèviament recuperats per GREFA, el seguiment de la cria de les 5 parelles que han criat i dels 3 polls que han aconseguit volar, l’alimentació suplementària dels voltors negres, el seguiment via satèl·lit dels voltors negres marcats, i la sensilibització de la població local.

Les actuacions de sensibilització de la població han consistit en una campanya d’educació ambiental per escolars de la zona on es desenvolupa el projecte, i accions de divulgació del projecte entre la població local en general amb visites i punts d’informació a la serra de Boumort.

Amb la col·labració de:02_LOGOS-1

Comparteix-ho a
  • Facebook
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Comunicació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.