La Vall Fosca i l’EBPJ al XVIII Congreso de anillamiento científico de aves de Donostia

 

Fa unes setmanes va tenir lloc el XVII Congrés d’anellament científic d’ocells a Donostia (Euskadi), on es citen els anelladors d’ocells per posar en comú les novetats i els resultats dels millors projectes de recerca a nivell espanyol. Podeu veure més informació al web: http://www.aranzadi-zientziak.org/fileadmin/webs/XVIIICACA/index_es.php

El nostre company Pere Josa va presentar-hi un poster sobre els espectaculars resultats obtinguts en els quatre anys d’anellament científic d’ocells (2010-2013) que ha fet a la Vall Fosca, al Pallars Jussà. Es tracta del seguiment de la migració dels ocells en una zona d’alta muntanya, en un ambient de prats de dall amb una gran importància com a zona de parada i alimentació dels ocells migradors.

Comparteix-ho a
  • Facebook
  • Twitter
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Comunicació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.