Enderroquem el mur de la vergonya

 

DSC_0445El passat dia 25 de Novembre vam organitzarun acte dins de les activitats programades a Sant Vicenç contra la violència masclista. Aquest dia es commemora el Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones.

Amb l’objectiu de escenificar que el masclisme i els micromasclimes són un mur que hem de derruir per créixer com a societat i avançar cap a la igualtat, vam construir un mur amb caixes. A les persones que trobàvem a la plaça els vam demanar que escriguessin una frase masclista. Un cop acabat el mur, la regidora d’Igualtat de SVH  Yolanda Artigas va presentar a l’Eva Cardeñosa víctima de violència masclista, la qual va ser l’encerregada de llegir el manifest. Posteriorment després d’un discurs de l’alcaldessa Maite Aymerich, es va destruir el mur.DSC_0454índice

Centro amigos va portar les seves frases preparades en paper i al moment de enderrocar el mur, van estripar les seves frases.

 

 

 

Moltes gracies a les persones  que van col·laborar en l’acte.DSC_0435DSC_0436

This entry was posted in INFORMACIÓ. Bookmark the permalink.

Comments are closed.