CineFòrum Holocaust

bentDóna’t Vida té el plaer de convidar-vos un cop més a un CineFòrum el dia 15 de gener 2016. Aquest mes toca tractar el tema del Holocaust ja que el dia 27 de gener es celebra el Dia Internacional de Commemoració en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust.

Apostem per la pel•lícula Bent estrenada el 1997 la qual explica la persecució d’homosexuals al Tercer Reich a partir dels successos de la Nit dels ganivets llargs i la seva situació als camps de concentració. Em postat per intentar apropar-nos al holocaust, però focalitzant en un col•lectiu del qual la seva historia ha tingut menys repercussió mediàtica com es el cas dels homosexuals. La pel•lícula esta protagonitzada per Clive Owen, i va guanyar el Premi del jurat jove al millor llargmetratge al Festival de Cannes. Podeu veure el Trailer fent CLICK.

La pel•lícula estara en àngles i substituls en espanyol (VSOE).
Us esperem dia 15 de Gener al Espai Jove la Capella (a l’antiga escola Sant Josep) per veure aquesta gran pel•lícula i per compartir després les reflexions que us ha suscitat i aprofundir més sobre la temàtica.

Esdeveniment a Facebook

This entry was posted in INFORMACIÓ. Bookmark the permalink.

Comments are closed.