DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

El dias 25 de novembre és el Dia Internacional contra la violència envers les dones.

La Dona Activa en col·laboració amb les altres associacions de dones i la Regidoria de la Dona de LLoret de Mar, a les 20,00 hores, a l’Ajuntament de LLoret de Mar, com cada any, ofereix un homenatge a les víctimes de la violència masclista.

NO ET MORIS PER ELL

NO ET MORIS PER ELL

 Al llarg de l’any 2010 han mort a l’estat espanyol 63 dones a mans de les seves parelles o exparelles. Aquesta xifra supera el nombre víctimes de tot l’any 2009 i és la xifra de novembre de 2010. Encara no hem acabat l’any, això vol dir que el nombre de dones assassinades pot augmentar.

 

No estem parlant d’estadístiques, estem parlant de vides humanes, de dones mortes per la violència masclista. Aquesta és una xacra social que sembla no tenir final; el nombre de denúncies per agressions i maltractaments a Catalunya és de 9.893 en els 3 primers trimestres d’enguany i el nombre de detinguts és de 5.320, segons dades de icdones

Xerrada mutilació sexual femenina

Xerrada sobre la mutilació sexual femenina. L’ablació: consequències jurídiques.

Mesures cautelars i de prevenció.

25 d’octubre 2010, a les 20,30 hores.

Conferència sobre ablació

El butlletí de la Dona Activa

Avui comença el curs de jardineria: les plantes d’interior, aromàtiques i culinàries.

Coneixement, cura, transplantar-les, testos, jardins medicinals…

De 17,30 a 19,30 hores a la seu ADA

Música per apropar-nos al silenci

Experimenta, gaudeix de la presentació dels taller de massatge sonor. El dia 25.10.10, a les 19,00 hores, a la seu de l’associació.

El só, la vibració i la música prenen la intenció de transportar-nos a un àmbit íntim, profund, a voltes desconegut, de cadascun de nosaltres i ens permet reviure el silenci vinculat al més autèntic del nostre ésser.

Silènci des d’on s’origina i on retorna la música, la vida. Silènci intern. Silènci essencial.

Preparem la revista

L’exemplar núm. 12 de la revista de la Dona Activa és al forn. Si teniu alguna notícia interessant, articles, un poema o text que creieu puigui ser interessant per a publicar el podeu enviar al correu associaciodona@vodafone.es Aquesta edició de la revista recull les activtats de la celebració del desè (10è) aniversari de l’associació, l’exposició de treballs i fotografies, els tallers del Dia Internacional de les Dones, la festa del “Guateque”, el concurs literari “Dones de LLoret: experiències d’arreu”.

Animeu-vos a participar!




Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor