Èxit de participació a la primera jornada de formació CRE dels diables de Masarbonès!

El dissabte dia 7 a la tarda va tenir lloc la primera jornada de formació per a Consumidors Reconeguts com Experts de Ball de Diables i Diablesses i la Pedrera Diabòlica de Masarbonès.

Petits i grans de la colla, pares, mares, acompanyants, simpatitzants, vàreu descobrir la tradició dels diables, la nostra història, les mesures de seguretat en els correfocs, els personatges, l’ordre que cal seguir, la indumentària… Vàreu experimentar amb pirotècnia adaptada per a cada grup d’edat, féreu uns dibuixos que són unes veritables obres d’art! Com a colofó final una prova només apta per a experts, per avaluar els coneixements adquirits.

En total vau participar ni més ni menys que 74 persones, petits, grans, mitjans… sense comptar a molts que vau seguir la jornada sense inscriure-us.

Volem donar-vos les gràcies a tots plegats. L’esforç de la junta dels diables ha estat considerable però s’ha vist altament recompensat i una vegada més constatem que com Masarbonès no hi ha res! Tot i així encara queda molta feina per fer, acreditacions, vestits nous, etc., però hem donat un pas de gegant en el procés de regularització de la colla.

Abans d’acabar també volem agrair la col·laboració de l’associació l’Harmonia que ens ha finançat la inversió inicial en roba i material per renovar el nostre vestuari. Si col·laboreu amb l’Harmonia, també ens ajudeu a nosaltres ja que tenim molta feina per fer, i els diables tindrem més teca per criticar-vos a tots i totes quan arribi l’hora de passar comptes, la nit de la festa major.

Salut i foc!

Quant a diables i diablesses de Masarbonès

Agost 1986-2011. 25 anys cremant!
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats, Formació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.