Petits i grans a la formació dels diables

Diablesses i diables de Masarbonès, petits i grans!

Us anunciem que ja tenim preparada la formació de CRE (Consumidors Reconeguts com Experts) del Ball de diablesses i diables de Masarbonès i de la Pedrera Diabòlica de Masarbonès, adreçada a vosaltres, a tots i totes els què en formeu part així com també als tabalers, tutors dels menors d’edat i acompanyants incondicionals de la colla.

La formació es farà el proper 7 d’abril a la Sala de Masarbonès, s’iniciarà a les 16:30 i tenim previst que finalitzi a les 20:30. L’hem pensat per fer-la conjuntament petits i grans amb forma de d’una gimcana, on, a través de diferents proves, es tractaran els continguts de la formació:

  1. Origen dels diables i del Bestiari. El ball de diables de Masarbonès i la pedrera diabòlica.
  2. Els grups de foc. La colla de diables de Masarbonès: components i organització. Seguretat.
  3. Pirotècnia i estris de foc. Teoria i pràctica d’ús i figures. Seguretat.
  4. La nostra Indumentària. Passat i futur. Seguretat.
  5. Mesures de seguretat en el recorregut

Farem una cloenda final amb les instruccions necessàries per la obtenció de la certificació de la formació i per a la participació a les sortides de la colla per menors d’edat i adults.

Us recordem que:

La assistència a tota la sessió de formació és obligatòria per a tots els diables majors de 10 anys, però també és molt important que la rebin els menors de 10 anys que formen part de la pedrera diabòlica. És imprescindible que el o els tutors que acompanyaran als menors d’edat a les sortides de la colla també rebin la formació encara que no formin part del grup de diables. Aquells que no rebin la formació no podran sortir a petar.

I per tots els participants a la formació tindreu el nou mocador del Ball de diables de Masarbonès!!!!

Us esperem amb ganes de retrobar-nos i passar la tarda junts al voltant del ja consolidat Ball de diables de Masarbonès i la indiscutible i flamant Pedrera Diabòlica.

Podeu trobar el contingut teòric de la formació en el nostre manual de formació.

Salut i foc!!

Quant a diables i diablesses de Masarbonès

Agost 1986-2011. 25 anys cremant!
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats, Formació i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.