Benvigut/da

manscreuroja (FILEminimizer)

Formar part de la Creu Roja, ja ho descobriràs, vol ser molt més que una tasca professional. Vol ser un compromís amb els seus principis i amb la seva manera de fer i atendre a les persones, als col•lectius més desafavorits a qui devem la nostra tasca de cada dia.

Pots ajudar a les persones que atenem de maneres molt diverses, des de moltíssims àmbits de responsabilitat diferents, des del peu de l’atenció directe, passant per la gestió dels recursos o vetllant per la captació d’aquests recursos que fan possible aquella atenció.

Allò important, en qualsevol cas, és que, facis el que facis, ho facis convençut/da que la teva tasca és important pel compliment de l’objectiu social i humanitari que té encomanat la Creu Roja i que ens ajudis, amb la teva experiència i capacitat, a fer-lo possible.

En aquest blog trobaràs tota la informació del que fem, les activitats que duem a terme, les col·laboracions que realitzem.Estem en fase de proves, però mica en mica anirem dotant de contingut aquest espai.

 

About the author: creurojagirona

Leave a Reply

Your email address will not be published.Email address is required.