Esdeveniments més propers

Esdeveniments que tindràn lloc en ordre invers al aquí exposat

TEATRE

La Cia de Teatre “Els  insPIRATS”

presenta una impcreible comèdia de producció pròpia

No

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

———————————————————————————–

TALLER  DE  TEATRE  PER  NENS  I  JOVES

 

Inscripcions obertes

 

Quant a cpsantacreu

La meva formació es de tècnic comercial , havent estat treballant durant 30 anys a la mateixa empresa, primer com a tècnic-projectista, després com a comercial i deprés com a tècnic-comercial respontsabilitzant-me de la vessant comercial del servei Post-venda. Degut a problemes amb la columna vertebral i després de dues intervencions quirúrjiques m'han donat l'invalidessa pel lloc de treball, o sia que soc pensionista. En el mon associatiu hi vaig entrar ja fa + de 30 anys i vaig ser l'impulsor de la nova Associació de VeÏns Can Palet II de Terrassa, aprox aixó va durar 7 anys, després vaig canviar de barri i retornar al barri a on vaig creixer. Vaig estar uns 5 anys desvinculat de cap associació i després hem vaig decidir a fer reviure l'entitat a on ara estic Centre Parroquial Santa Creu, - llavors inoperant- i que era a on havia estat de petit /jove i que als anys 70 estava lligada totalment a la vessant lúdica de la Parròquia Santa Creu i es va tancar degut a que els joves que erem allà ens và començar a motivar mes les questions socials i polítiques que no pas el que es feia a l'entitat Així l'any 1994 vaig "enredar" a dos amics i refundarem l'entitat, que tot i tenir lligam amb la Parròquia té una llibertat per actuar i estem constituits dins del registre d'entitats de la Generalitat de Catalunya. El nostre objectiu es fomentar la cultura en un ambient positiu i responsable, i educar als nens/nenes que estan allà mitjançant el desenvolupament d'activitats culturals. Ja portem donçs mes de 17 anys i mica a mica ens estem fent un lloc en l'ambient cultural de Terrassa
Aquesta entrada ha esta publicada en Esdeveniments en programació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.