RSS

Pannacotta de l’Ester G.

PANNACOTTA DE L’ESTER G.

1 tetrabrik petit de nata de cuinar.

1 got de llet

1/2 ramita de vainilla

1 sobre de gelatina

1 cullerada de sucre

el que vulguis per a decorar

Poses el brik de nata en un got i el tires a una olla al foc. On t´ha quedat la marca de la nata, la mateixa quantitat de llet i el tiras a l´olla amb la nata però deixe 2 dits al got de llet freda per ficar-hi la gelatina. Tires la cullerada de sucre a l´olla i poses la vainilla. Al foc fins que comenci a bullir.

Mentres tant desfàs la gelatina amb la llet freda i quan l´olla comença a bullir la treus de foc i li tires la gelatina. Remenes bé, i ho tires en un bol o el recipient de la forma que tu vulguis que es quedi. Ho deixes refredar a temperatura ambient i despres ho fiques a la nevera 24 hores. Quan falti una mica per servir-ho li fiques lo que vulguis per vestir la pannacotta, per exemple jo ho vaig fer amb melmelada de fruites del bosc, però li pots ficar xocolata desfeta, caramelo líquid, melmelada, nata muntada, crema… lo que vulguis…. i ala Bon profit!

Be Sociable, Share!

El teu comentari


Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor