Home » Inscripció » Carnet JOVENTUT

Carnet JOVENTUT

A que et dóna dret?

El Carnet JOVENTUT et dóna dret a accedir als Casals de Joves de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Qui pot sol·licitar-ho?

Qualsevol jove a partir de 12 anys (o a partir de que cursi 1r de la ESO) fins als 17 anys.

Com el puc sol·licitar?

Per adquirir-lo t’has de dirigir a qualsevol dels Casals de Joves del municipi i demanar la Sol·licitud del Carnet Joventut (també la pots descarregar clicant l’enllaç).

Té algun cost?

Inicialment no, però en cas de pèrdua s’haurà d’efectuar el pagament de 20€ per a poder obtenir una còpia del mateix. En cas de robatori, s’haurà de portar la denúncia per estar exempt de pagament.

Quina vigència té?

Aquest carnet és per a usuaris i usuàries dels Casals de Joves, per tant és vàlid fins que el/la jove compleix els 18 anys, edat en què segons el Reglament de Règim Intern marca que es pot ser usuari/ària.

Com utilitzar-ho

Aquest carnet l’hauràs de presentar cada cop que accedeixis al Casal de Joves i li hauràs de deixar al/a la monitor/a cada cop que sol·licitis qualsevol material, del qual en seràs el/la responsable.

Normes generals

  • El Carnet Jove és d’ús personal i intransferible, motiu pel qual tan sols el/la titular del carnet es pot beneficiar dels drets que ofereix.
  • En cas de pèrdua o robatori del Carnet Joventut cal que contactis amb Joventut per tal de tramitar la còpia del mateix, que té un cost de 20€.
  • En el moment que s’arriba a la majoria d’edat, el carnet deixa de ser vigent.
  • Si tens qualsevol dubte, suggeriment o reclamació sobre la utilització del teu Carnet Joventut ens ho pots fer arribar a joventut@vandellos-hospitalet.cat o al mateix Casal de Joves

 

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor