Calendari de Tertúlies d’art 2015

Dimarts 8 de setembre de 2015, iniciem una nova temporada de les tertúlies, amb nous temes relacionats amb el mon de l’art, tindrem en moltes de les sessions convidats d’honor que ajudaran a enriquir els coneixements d’aquest apassionant món.
Després de les vacances es repren el calendari 2015 amb les sessions:

  • 8 de setembre: Miguel Ángel i el Noucentisme a Terrassa. Amb Laura Torrijo
  • 13 d’octubre: L’Èxtasi de Santa Teresa de Bernini
  • 10 de novembre: Gestionem l’educació: llibres d’art per a nens
  • 15 de desembre: Els pessebres napolitans

Aquest dimarts inaugurarem, de la mà de la historiadora de l’art Laura Torrijo. Una tertúlia, en la que entrarem en el món de Miquel Àngel Buonarroti (Caprese 1475 – Roma 1564) i en la importància del context en el que va desenvolupar el seu art. A continuació s’exposarà breument el context artístic i cultural del Noucentisme. Finalment, una extensió més àmplia en el Noucentisme a la ciutat de Terrassa i un itinerari en les deu conferències exposades a partir de Miquel Àngel des de l’abril fins al juny de 1911 a Terrassa.
Uns esperem com sempre a la Torre dels Rosers, al costat de la Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu de Llobregat a les set de la tarda. Més informació a Biblioteca Montserrat Roig

This entry was posted in Notícies. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.