Ets un enamorat de l’art? Opta al premi!

El Cercle de Belles Arts de Sant Feliu de Llobregat vol compartir amb els seus socis i amics la seva passió per l’art. Per celebrar-ho i continuar la nostra tasca de fomentar l’art i la cultura a la nostra ciutat us convidem a participar en el SORTEIG d’una caixa amb material de belles arts. Tan sols haureu de complir uns passos molt simples:

-Ser Fans del Facebook de Cercle de Belles Arts.
-Compartir Aquesta IMATGE del Facebook de Cercle de Belles Arts.
Comentar en la IMATGE del Facebook de Cercle de Belles Arts què us enamora de l’art.

Bases del concurs:

1.- AQUEST CONCURS ÉS EXCLUSIU PER A RESIDENTS A SANT FELIU DE LLOBREGAT. Podran participar totes aquelles persones que ho desitgin residents a Sant Feliu de Llobregat, a excepció dels artistes socis de l’entitat Cercle de Belles Arts de Sant Feliu de Llobregat, que podran participar en qualsevol cas, encara que resideixin fora de la ciutat. Queda exclòs de participar el guanyador del concurs anterior.

2.- NOMÉS TINDRAN VALIDESA ELS COMENTARIS ESCRITS SOTA LA IMATGE DEL FACEBOOK DE CERCLE DE BELLES ARTS COMENTADA.

3.- La data límit participació és el dissabte 14 de febrer de 2015 a les 23:59 hores.

4.- El sorteig premiarà un guanyadors, que es triarà aleatòriament entre els apassionats per l’art que hagin complert correctament les instruccions.

5.- El nom del guanyador es publicarà al Facebook del Cercle de Belles Arts.

6.- El concurs es decidirà l’endemà de la finalització del concurs. Al guanyadors se l’enviarà un missatge a través de Facebook, així que assegureu-vos de tenir habilitada aquesta opció en els vostres perfils. Si no contesteu a aquest missatge una setmana després del seu enviament, procedirem a triar a un altre guanyador. No s’acceptaran reclamacions sobre premis un cop vençut el termini de resposta i els administradors del Facebook del Cercle de Belles Arts no es fan responsables de qualsevol circumstància al correu del participant que eviti la correcta recepció de la confirmació del seu premi o l’enviament del mateix .

7.- Qualsevol situació no prevista per aquestes bases serà jutjada pels administradors del Facebook del Cercle de Belles Arts i la seva decisió serà inapel·lable.

8.- La participació en el concurs suposa l’acceptació de les bases.

This entry was posted in Notícies. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.