L’AB VENDRELL PERD EL DERBI DAVANT EL VALLS EN UN PARTIT MARCAT PER LA POLÈMICA ARBITRAL.

Segona derrota consecutiva dels taronges, aquest cop 85-90, encara que continuen cinquens a la classificació.

Sembla que a l’equip vendrellenc no se li donen bé els derbis de la demarcació aquesta temporada, perquè ha perdut els quatre que ha jugat i dissabte davant el Valls no va ser una excepció.

Els taronges van caure per 85-90 davant l’equip vallenc, en un partit molt tens, on els visitants van dominar gran part del partit, encara que els locals van respondre després d’una gran remuntada, per acabar cedint en un final marcat per les decisions arbitrals, que van perjudicar als de Coma-ruga.

Les derrotes del Ploms Salle Reus i el Roser, mantenen els de Dani Ventosa cinquens a la taula, amb un balanç de 10-8, però, ara queden a dos victòries dels llocs de promoció  d’ascens.

El partit de rivalitat començava molt igualat, amb un Valls que ha recuperat lesionats i ha incorporat l’americà Isaiah Trenell que ha fet pujar el nivell de l’equip, 7-7 als quatre minuts de joc; la pressió defensiva dels vallencs va provocar errades dels locals, que encaixaven un parcial de 2-12 que deixava un 9-19 al marcador. Els visitants, amb confiança i anotant amb facilitat, trencaven la defensa vendrellenca, molt tova i manaven 15-28 a la fi del primer quart.

En el segon període, els del Baix Penedès continuaven perduts, mala circulació de pilota i errades constants, eren aprofitades pel rival per obrir forat 23-41 a 5.36 del descans; un temps mort del Vendrell, va canviar la dinàmica, pressió defensiva i el domini de JJ Miguel dins la zona, l’encert d’Eloi Galofré i Alejandro Cereto, van donar ales als taronges, que començaven a veure l’anella amb facilitat, parcial de 21-4 en cinc minuts i partit 44-45 ajustat al descans, veure per creure.

A la represa, va continuar la igualtat i el joc es va travar, costava anotar, 55-55 a 5.20 de la fi del període; els de l’Alt Camp, però, gestionant millor els atacs, van marxar amb avantatge 60-68 a la fi d’aquest tercer quart.

El darrer període, es va jugar amb molta tensió, amb un equip vallenc que portava la iniciativa 63-75 a 7.30 de la fi, quan va arribar la jugada clau, una falta molt rigorosa en atac xiulada al pivot taronja JJ Miguel, va comportar dues faltes tècniques al mateix jugador, molt rigoroses també,  que el van eliminar del partit, deixant als locals sense un dels seus referents. El Valls ho aprofitava per sumar des del tir lliure 65-79 i aprofitar el desconcert local amb l’arbitratge,  per trencar el marcador amb el 65-83 a 3.56 del final. Els vendrellencs, van treure l’orgull i després de dos triples consecutius, Cereto i Galofré,  s’acostaven fins el 75-85 a 2.29; malauradament, dos cistelles dels visitants acabaven per sentenciar el partit de manera definitiva.

Cal passar pàgina i centrar-se en el proper compromís, diumenge a la pista del Ciutat Vella, el penúltim classificat, que porta cinc derrotes consecutives i que segurament no ho posarà fàcil.

Pel Vendrell van jugar: Cereto (17), Galofré (29), Miguel (14), Mateu (8), Rovirosa (6), Kinoshita, Nieto, Borjas (11), Casado i Cervantes.

Parcials: 15-28, 29-17 (44-45), 16-23 (60-68), 25-22 (85-90).

Vendrell - Valls 01

Derrota del sènior femení i gran remuntada del sènior B masculí.

El sènior femení perdia per 51-39 a la pista del Ploms Salle Reus B, en un mal partit de les vendrellenques, que després d’aquest resultat queden amb un balanç de 6-11 en onzena posició, a la segona catalana femenina. Dissabte rebran la visita del Nou Esplugues.

El sènior B masculí superava per 57-55 al Montblanc, després d’una gran remuntada, perdien 19-33 al descans. Els taronges, amb un balanç de 7-11, són dotzens, en zona de promoció de permanència a la tercera catalana. Diumenge visitaran la pista del Monjos B.

El junior masculí d’interterritorial superava 66-50 al Valls, en un gran darrer quart dels taronges. Els vendrellencs segueixen manant a la taula, juntament amb el Sant Nicolau, amb un 13-2 de balanç. Diumenge es desplacen a Cerdanyola.

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.