CINC JUGADORS DE L’AB VENDRELL (TRES JUGADORS A LA LÍNEA MASCULINA I DOS A LA FEMENINA) A LES SELECCIONS TERRITORIALS PREINFANTILS.

Julia Crespo Selva, Jaume Figueras González, Ivan Garcia Rodríguez, Abel Juncosa Vadillo i Mariona Rovira Vàzquez han estat escollits pel Comitè Tècnic de Tarragona per formar part de l’equip masculí i femení que representarà a la província de Tarragona, al Torneig de Seleccions Territorials que es disputarà, el 7 de febrer, al Pavelló Municipal de Torrefarrera (Lleida).

IMG_5077

Aquest és un torneig que disputen jugadors de cada província, amb l’objectiu d’escollir la plantilla definitiva que disputarà, l’any vinent, el campionat d’Espanya de Seleccions Infantils.

Volem donar l’enhorabona a tots els jugadors seleccionats, esperant que aprofitin la oportunitat i gaudeixin de l’experiència.

Per l’AB Vendrell, representa un orgull tenir-hi representació i sabem que, a part de l’èxit personal, aquesta selecció representa també un reconeixement a la tasca col·lectiva dels seus respectius equips.

 

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.